Support OSR
Stream offline
Check our timetable
for the next show.
Stream offline

Coming up

zaterdag 27-02
15:00 - 18:00
Kracht, Cadans & Androm Krachtvoer
Techno
18:00 - 20:00
Tifra
Techno
  • 48 uur Samen Alleen zit erop!

  • 48 uur Samen Alleen: Loterij

  • 48 uur Samen Alleen: Webshop

  • Kunst tijdens 48 uur Samen Alleen

  • 10 tips voor 48 uur Samen Alleen

  • More news

48 uur Samen Alleen zit erop!

Sprakeloos zijn we.

De afgelopen 48 uur zijn een ongelofelijke rollercoaster geweest waarin niets ging zoals verwacht, waardoor juist alles op z’n plek viel. Duizendmaal dank aan iedereen die ingeschakeld heeft, dank aan alle makers, artiesten, kunstenaars en vrijwilligers, dank aan onze partners: 113, Hubert (en Wiebert), Fond Podiumkunsten, Innovate, Subcultuur, Jägermeister, de Basis en Doornroosje, en dank aan iedereen die gedoneerd heeft, een lot heeft gekocht of iets anders uit onze webshop heeft bemachtigd. Jullie zijn goud waard. Overigens blijft onze webshop nog even open, je hebt tot woensdagavond 20:00 de tijd. De uitreiking van de loterij check je donderdag om 11:30 via onze website.

Wij maken ons op voor een korte  winterslaap en zijn donderdag weer bij jullie terug met meer programma. 8 uur deze keer.

Liefs,

Team Open Source Radio

About

OSR

Wij zijn een Nijmeegs online radiostation, gefocust op Electronic Music, Hiphop & Culture. We bieden een nationaal podium aan gerenommeerde artiesten, creatieve makers, muziekliefhebbers en het talent van morgen.

OSR

We geloven dat muzikale ontwikkeling in de vloeibaarheid van muzikale grenzen zit en streven ernaar zo min mogelijk in hokjes te denken.

OSR

Door verschillende genres, culturen en disciplines te laten samenkomen, stimuleren we duurzame kruisbestuiving bij zowel de doelgroep als onszelf.

OSR

De eerste 15 maanden strijken we met onze container neer op het avontuurlijke terrein van Hubert. Hierna zullen we verhuizen richting De Basis, in het oude Doornroosje.

Partners

Open Source Radio werkt samen met de volgende organisaties: