• 5 tips for Herfstdrift!

  • MarCom Manager (+/- 8 hours a week, starting January)

  • Project Leader (+/- 16 hours a week, starting January)

  • 5 Tips for an Electrifying Open Source Radio X Solar Festival Experience

  • Drift Festival 2023: Open Source Radio’s 6 Essential Tips for the ultimate Drift Experience

  • We are looking for new Studio Managers!

  • Important update regarding the container!

  • JOIN OUR JINGLE CONTEST

  • Take a look at our new interior!

  • Charity Rave

Kunst tijdens 48 uur Samen Alleen

Geen nacht zonder kunst! Tijdens 48 uur Samen Alleen slaan we de handen ineen met onze vrienden van WIEBERT. We vullen het muzikale programma van 48 uur Samen Alleen aan met VJ’s, dans, fashion performance en meer.

Dit is wat je kunt verwachten:

Marc Sylla – Container Schildering
Tijdens 48 uur Samen Alleen wordt de container van Open Source Radio live beschilderd door Marc Sylla. Het werk van Sylla is interdisciplinair, met zijn wortels in Guinee en een Nederlandse opvoeding, laat hij een wisselwerking tussen deze twee werelden zien. Tribalistische doodshoofden, botten en maskers smelten samen met copyright, fashion en graffiti.

 

Finn Berenbroek – VJ tijdens de DJ-set van The Leap
Finn Berenbroek is een 3D kunstenaar en ontwerper die digitale beelden en surrealistische animaties maakt. In zijn werk verbuigt hij de realiteit op een speelse manier, door de grenzen van balans en zwaartekracht te verleggen. Zijn surrealistische werk sluit naadloos aan bij het futuristische geluid van ‘The Leap’, en check je daarom op zaterdag 13 februari van 15:00 – 16:00. 

 

Elena Nijsen, Anna Zwijsen en Hannah Goedhart – multidisciplinaire invulling van dans, kunst en visuals tijdens de ambient special van Laura van Hal
In de vroege ochtend van zondag 14 februari wordt de Ambient Special van Laura van Hal (zondag 14 februari, 08:00-09:00) tot een hoger niveau getild door een multidisciplinaire en razendinteressante invulling van dans, kunst en visuals. Anna Zwijsen en Elena Nijsen spreken middels dans het thema ‘eenzaamheid’ aan in het kunstwerk Eternal Rythm van Hannah Goedhart.

 

Hessel Josemans – Cafe de Eenzaamheid
Speciaal voor 48 uur Samen Alleen blaast Hessel Josemans het meest treurige café van Nijmegen nieuw leven in. Café de Eenzaamheid zal fungeren als eenzame ontmoetingsplek en gesprekslocatie voor kunstenaars, politici, ondernemers en andere vertellers. Daarnaast is het café gevuld met de trouwe personages die je in een café als deze mag verwachten, en wordt er zelfs een hommage gebracht aan de recent overleden stamgast Kees.

Café de Eenzaamheid kwam tot stand tijdens Hessels residentie bij Derde Wal (@derdewal), vanuit zijn fascinatie voor groepen in de samenleving die een eigen “wet” van manieren naleven. Mensen die een eigen gemeenschap binnen de samenleving vormen om elkaar te steunen en geluk te halen uit saamhorigheid.

 

Guusje de Bruin en Sarah Kerbosch – Het Eenzame Kledingstuk
Guusje de Bruin en Sarah Kerbosch ademen fashion, het liefst zo onconventioneel als je het maar krijgen kunt. Vandaar ook dat hun fashion performance alles is wat je niet verwacht. Guusje en Sarah benaderen hun performance als een weerspiegeling op de hedendaagse maatschappij en richten zich daarmee nadrukkelijk op het thema eenzaamheid. 

 

Supermassive
We maken het kunstprogramma compleet met onze fenomenale designers van Supermassive! Deze keer geen nieuwe huisstijl en logo, maar een 6-uur durende visuele show gevuld met ongrijpbare animaties die gemaakt zijn vanuit videobeelden en het artwork van Open Source Radio. Alleen te bewonderen na middernacht, dus zet je koffie sterk.

48 uur Samen Alleen vindt plaats van 13-15 februari 2021 en volg je live via onze website. Wil je geen updates missen? Volg dan ons Facebook evenement voor meer info. 

I want to host/play/volunteer